In het kort
B&V Raadgevend Ingenieurs is een bouwkundig  én constructief adviesbureau dat uw vraagstukken op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud kan oplossen.  De directe samenwerking tussen bouwkundigen en constructeurs leidt tot snelle, passende en soms verrassende oplossingen ten gunste van onze opdrachtgevers.
Onze diensten worden gevraagd door een grote schakering van opdrachtgevers als aannemers, architecten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, makelaars en particulieren. 
B&V Raadgevend Ingenieurs biedt diverse diensten aan op het gebied van bouwkunde + constructies, evenals op het gebied van bouwmanagement, bouwregelgeving en directievoering.

De input van B&V / Constructie
B&V Raadgevend Ingenieurs / Constructie verzorgt al meer dan 15 jaar constructieve oplossingen op het gebied van beton, hout en staal. Voor aanpassingen binnen de bestaande omgeving en het ontwerpen van de constructieve onderlegger van nieuwbouwprojecten vormen de voortdurende uitdagingen van de meedenkende constructeurs.  Steeds wisselende omstandigheden binnen aanpassingen van bestaande bouw leggen de basis voor nieuwe denkwijzen naar verrassende oplossingen in nieuwbouwprojecten en vice versa. Een standvastige basis met oog de wens van de opdrachtgever.

Instelling
De mensen achter B&V Raadgevend Ingenieurs zijn zeer betrokken. Voor opdrachtgevers uit de bouw én voor niet bouw gerelateerde opdrachtgevers zijn wij graag een intermediair tussen de technische mogelijkheden en de praktische uitvoering. De kennis opgedaan in het veld stellen wij graag ter beschikking met de inzet van alle medewerkers.  De kwaliteit van onze werkzaamheden moet leiden naar uw tevredenheid en een hoogstaand project.