In het kort

B&V Raadgevend Ingenieurs is een bouwkundig  én constructief adviesbureau dat uw vraagstukken op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud kan oplossen.  De directe samenwerking tussen bouwkundigen en constructeurs leidt tot snelle, passende en soms verrassende oplossingen ten gunste van onze opdrachtgevers. Onze diensten worden gevraagd door een grote schakering van opdrachtgevers, aannemers, architecten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, makelaars en particulieren. B&V Raadgevend Ingenieurs biedt diverse diensten aan op het gebied van bouwkunde + constructies, evenals op het gebied van bouwmanagement, bouwregelgeving en directievoering.

De input van B&V / Bouwkunde
De afdeling Bouwkunde levert bouwkundige diensten vanaf het ontwerp tot en met de eindoplevering van uiteenlopende en interessante projecten. Hierbij worden wij gedreven door de liefde voor het vak en de uitdaging elke opdracht tot een goed einde te brengen voor alle betrokkenen. Door meer dan 15 jaar ervaring zijn wij voor onze opdrachtgevers naast een betrouwbare ook een betrokken partner. 

Instelling
De mensen achter B&V Raadgevend Ingenieurs zijn zeer betrokken. Voor opdrachtgevers uit de bouw én voor niet bouw gerelateerde opdrachtgevers zijn wij graag een intermediair tussen de technische mogelijkheden en de praktische uitvoering. De kennis opgedaan in het veld stellen wij graag ter beschikking met de inzet van alle medewerkers.  De kwaliteit van onze werkzaamheden moet leiden naar uw tevredenheid en een hoogstaand project.